Termenii serviciului


Acești Termeni și condiții explică termenii și condițiile care se aplică accesului și utilizării dvs. de către Serviciul "Radio-online-romania.com” și constituie un acord obligatoriu legal între dvs. și "Radio-online-romania.com”.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni. Prin utilizarea Serviciului "Radio-online-romania.com” sau prin Postarea oricăruia dintre conținutul dvs. (așa cum este definit mai jos) prin intermediul Serviciului, confirmați că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să fiți obligat de acest Acord. Acest Acord este un acord legal între dvs. și "Radio-online-romania.com” și termenii din acesta se aplică pentru dvs. indiferent dacă sunteți un utilizator înregistrat sau un vizitator care utilizează Aplicațiile (așa cum este definit mai jos). Dacă nu sunteți de acord cu acest acord, nu utilizați serviciul "Radio-online-romania.com”. Este posibil să schimbăm acești Termeni din când în când, așa că vă rugăm să le consultați în mod regulat.

Serviciul 

 "Radio-online-romania.com” este echivalentul digital al unui receptor radio. Acesta constă dintr-un index al posturilor de radio conceput pentru a simplifica găsirea programării radio din surse de difuzare sau radio, indiferent dacă este disponibil prin intermediul site-ului nostru web sau prin orice aplicații software puse la dispoziție pentru dispozitive mobile, computere sau sisteme auto. "Radio-online-romania.com” nu este un post de radiodifuziune, iar serviciul său de directoare redirecționează doar utilizatorii către anumiți furnizori de conținut în conformitate cu serviciile lor disponibile publicului. "Radio-online-romania.com” este un intermediar care conectează utilizatorii (prin hyperlinkuri încorporate) la aparatele de radio care difuzează pe internet. "Radio-online-romania.com” nu deține niciuna dintre mărcile pe care le enumeră și nici nu revendică niciun drept asupra conținutului pe care ascultătorii îl pot accesa. "Radio-online-romania.com” respectă legile aplicabile și respectă pe deplin drepturile terților. "Radio-online-romania.com” nu este responsabil pentru conținutul pe care îl transmite oricare dintre posturile de radio listate.

Modificări ale serviciului 

"Radio-online-romania.com” poate modifica, adăuga sau elimina caracteristici și funcționalități ale serviciului său fără notificare prealabilă. "Radio-online-romania.com” poate, la discreția sa, să întrerupă în orice moment unele sau toate caracteristicile serviciului (inclusiv noi actualizări). "Radio-online-romania.com” nu va fi răspunzător pentru nicio modificare, suspendare sau întrerupere a serviciului. Dacă sunteți nemulțumit de orice modificare a serviciului, atunci singura dvs. opțiune este să nu mai folosiți "Radio-online-romania.com”.

 Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate este disponibilă la https://onlineradiofm.in/privacy sau în cadrul aplicațiilor și reglementează modul în care "Radio-online-romania.com” colectează, utilizează, întreține și dezvăluie informațiile colectate de la utilizatori. Această politică de confidențialitate se aplică aplicațiilor și tuturor produselor și serviciilor oferite de "Radio-online-romania.com”. Vă rugăm să îl citiți cu atenție înainte de a utiliza Serviciul. Prin utilizarea serviciului furnizat de "Radio-online-romania.com”, sunteți de acord cu termenii și condițiile Politicii noastre de confidențialitate și declarați că înțelegeți opțiunile pe care "Radio-online-romania.com” vi le oferă în ceea ce privește Informațiile dvs. personale.

Utilizarea serviciului

Serviciul nostru este furnizat numai pentru uz personal și necomercial și nu puteți transfera serviciul "Radio-online-romania.com” către o terță parte. Sunteți de acord că nu veți revinde, sublicenția, transfera, închiria, închiria sau exploata serviciul "Radio-online-romania.com” în mod comercial, integral sau parțial. Sunteți de acord că nu veți utiliza Serviciul "Radio-online-romania.com” în mod ilegal și că nu veți încerca să obțineți acces neautorizat la acesta (modificându-l, adaptându-l sau piratându-l). Colectarea sau stocarea datelor personale despre alți utilizatori fără permisiunea lor expresă este strict interzisă. Atunci când utilizați Serviciul printr-un dispozitiv mobil, se pot aplica taxele standard, tarifele de date și alte taxe ale operatorului dvs. de servicii wireless, iar dvs. recunoașteți că sunteți singurul responsabil pentru toate aceste taxe și taxe.

Conținut terță parte

Definiția conținutului terților

„Conținut terță parte” are în vedere:

       • Orice programe radio difuzate, podcast sau alt conținut audio pe care serviciul "Radio-online-romania.com” vă oferă posibilitatea asculta;

       • Orice fotografii, imagini, grafică, înregistrări sonore, opere                       muzicale, opere de artă de album, date, informații, feedback, sugestii, text, conținut și alte materiale pe care o terță parte le poate înregistra, încărca, posta, publica, trimite, livra, furniza sau transmite;

       • Orice legături sau alt acces la site-uri web și resurse de pe Internet;

Conținutul terților este protejat și protejat prin drepturi de autor.

Recunoașteți și sunteți de acord că conținutul terților poate fi materialul protejat prin drepturi de autor al terței părți care îl furnizează. Prin urmare, conținutul accesat pe baza serviciului nostru care este protejat de legea drepturilor de autor și de alte legi aplicabile, nu poate fi reprodus, utilizat pentru a pregăti lucrări derivate, efectuate public sau afișate public și distribuite fără acordul scris al terței părți care l-a furnizat. , cu excepția cazului permis de legislația aplicabilă.Conținutul terților poate fi transmis cu o varietate de mecanisme de protecție împotriva copierii, care sunt concepute pentru a proteja interesele drepturilor de autor ale terțelor părți relevante. Aceste mecanisme de protecție împotriva copierii pot constrânge sau împiedica capacitatea serviciului "Radio-online-romania.com” de a reda conținut terță parte.Înțelegeți că"Radio-online-romania.com” nu controlează decizia unei terțe părți de a institui astfel de mecanisme de protecție împotriva copierii. Sunteți de acord că "Radio-online-romania.com” nu poate fi tras la răspundere în ceea ce privește capacitatea dvs. sau a unei terțe părți de a accesa sau de a asculta orice conținut terț datorită unui mecanism de protecție împotriva copierii.

Datorită mecanismelor de protecție a drepturilor de autor, este strict interzis să extrageți, să eliminați sau să modificați în alt mod conținutul sau să faceți orice încercări în acest sens. Orice încercare de a face acest lucru vă poate supune răspunderii și poate duce la suspendarea sau ștergerea contului dvs.Nu suntem responsabili pentru natura conținutului terților. Serviciul vă oferă posibilitatea de a asculta și de a accesa conținut terță parte asupra căruia "Radio-online-romania.com” nu exercită niciun control editorial sau de programare. Nu suntem responsabili pentru natura conținutului terților.De asemenea, înțelegeți că:

  • Serviciul "Radio-online-romania.com” nu garantează accesul, înregistrarea, ascultarea sau vizualizarea unui anumit conținut terț;
  • Conținutul terților nu se află sub controlul"Radio-online-romania.com” și Serviciul "Radio-online-romania.com” nu este responsabil pentru și nu susține un astfel de conținut terță parte;
  • Furnizorii de conținut terță parte pot modifica sau șterge conținut terț sau orare în orice moment      

Conținutul dvs.

 

 Prin postarea conținutului dvs. pe sau prin intermediul serviciului "Radio-online-romania.com”, sunteți de acord și, prin intermediul acestuia, furnizați "Radio-online-romania.com”, o redevență mondială, neexclusivă, revocabilă -Licență gratuită, complet plătită, sublicențiată și transferabilă pentru utilizarea, modificarea, reproducerea, distribuirea, afișarea, publicarea, transmiterea, comunicarea către public, punerea la dispoziție, difuzarea, pregătirea lucrărilor rezultate pe baza conținutului dvs.Trebuie să aveți dreptul să acordați drepturile asupra conținutului dvs. Nu trebuie să vă încărcați conținutul către sau prin intermediul serviciului "Radio-online-romani.com”, cu excepția cazului în care sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți pe deplin autorizat să acordați drepturi asupra tuturor elementelor din conținutul dvs. pe care intenționați să le încărcați sau să le transmiteți sau prin intermediul serviciului "Radio-online-romania.com”.

Definiția conținutului dvs.

"Conținutul dvs.” înseamnă, în ansamblu, grafica, imaginile, fotografiile, înregistrările sonore, lucrările muzicale, datele, informațiile, feedback-ul, ideile, comentariile, sugestiile, textul, conținutul sau alte materiale pe care le postați în legătură sau în legătură cu Serviciul "Radio-online-romania.com”.

Reclame, sponsorizări și parteneriat

Putem afișa reclame pentru bunuri și / sau servicii ale unor terți sau alte materiale promoționale prin intermediul Serviciului. Participarea dvs. la promoții ale oricăror agenți de publicitate terță parte prin intermediul serviciului "Radio-online-romania.com” este exclusiv între dvs. și o astfel de terță parte, iar participarea dvs. este supusă termenilor și condițiilor asociate cu acea reclamă sau promoție. Prin utilizarea Serviciului "Radio-online-romania.com” sunteți de acord că "Radio-online-romania.com” nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru orice daune sau pierderi de orice fel suportate ca urmare a participării la aceste promoții. Același lucru se aplică oricărui link către site-uri web ale unor terțe părți (de exemplu, site-uri web care nu sunt deținute sau operate de "Radio-online-romania.com”) afișate pe site-ul web "Radio-online-romania.com”

Încetarea serviciului

Puteți să vă anulați contul și dreptul de a utiliza Serviciul în orice moment, contactând Serviciul de asistență pentru clienți la info@radio-online-romania.com motiv sau niciun motiv, pentru a vă suspenda sau termina imediat contul, cu sau fără notificare. Conținutul dvs. din Serviciul "Radio-online-romania.com” (dacă există) poate fi, de asemenea, șters definitiv de "Radio-online-romania.com” în orice moment, fără notificare prealabilă

Proprietate intelectuală și licențe

Orice software care poate fi pus la dispoziție de către Serviciu conține informații proprietare și confidențiale care sunt protejate de legile aplicabile privind proprietatea intelectuală. Serviciul "Radio-online-romania.com” vă acordă un drept personal și neexclusiv și licența de a utiliza aceste programe software numai pentru utilizarea personală și necomercială a Serviciului "Radio-online-romania.com”. Orice alte drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate de "Radio-online-romania.com”. Nu trebuie să utilizați serviciul "Radio-online-romania.com” pentru a efectua orice acțiune de extragere a datelor, răzuire sau metode similare de colectare sau extragere a datelor. Orice utilizare a Serviciului, altele decât cele specificate aici, este strict interzisă. "Radio-online-romania.com” respectă și protejează drepturile de autor și proprietatea intelectuală a altora și ia acest subiect foarte în serios. De asemenea, cerem utilizatorilor noștri să facă același lucru: respectați drepturile terților!Activitatea de încălcare a proprietății intelectuale nu va fi tolerată pe serviciul "Radio-online-romania.com”. La notificarea unui proprietar de proprietate intelectuală sau a agentului său "Radio-online-romania.com” va elimina din Serviciu orice material despre care credem că încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți prin punerea la dispoziție prin intermediul "Radio-online-romania.com” Serviciu. "Radio-online-romania.com” poate elimina tot conținutul terților postat de un singur utilizator după ce a primit mai mult de două notificări de eliminare. Cu toate acestea, "Radio-online-romania.com” poate rezilia contul oricărui utilizator după primirea unei singure notificări privind încălcarea reclamată.

Procedura de raportare a încălcării revendicate

Dacă credeți că orice conținut enumerat în Serviciul "Radio-online-romania.com” a fost utilizat sau exploatat într-un mod care încalcă dreptul de proprietate intelectuală pe care îl dețineți, trebuie să trimiteți cu promptitudine o „Notificare a încălcării revendicate” către "Radio-online-romania.com "la info@radio-online-romania.com.Pentru a fi eficient, nu uitați să includeți, cel puțin identificarea materialului specific despre care se pretinde că încalcă, o semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului materialului care a fost presupus a fi încălcat și informații care permit "Radio-online-romania.com” să vă răspundă, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon.