Despre noi


„Radio-online-romania.com” este un site web care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a asculta peste 400 de posturi de radio diferite din România, complet gratuit și fără a fi nevoie să se înregistreze. Monitorizăm relevanța informațiilor pe care le conține și lucrăm pentru a îmbunătăți funcționalitatea acestui site web.

Puteți adăuga postul dvs. de radio la catalogul nostru prin simpla trimitere a unei cereri. Administratorii noștri vor lua în considerare propunerea dvs. și vor plasa postul de radio în secțiunea corespunzătoare a paginii noastre. Cu cât ne oferiți mai multe informații, cu atât mai bine.

Pentru orice întrebare, nu ezitați să ne contactați, puteți contacta administratorul site-ului web.

E-mailul nostru este: info@radio-online-romania.com

Administrator: Iuliana

De ce poți avea încredere în noi?

Crearea și dezvoltarea acestui site web, pe lângă proiectele conexe din alte țări ale lumii, este realizată de o echipă de 35 specialiști calificați din Europa Centrală.

•Echipa noastră are mai mult de 6 ani de experiență în acest domeniu.

•În tot acest timp, am studiat și publicat informații despre peste 30.000 de posturi de radio din 40 țări diferite. Peste 600.000 de utilizatori folosesc paginile noastre web în fiecare zi.

•Îmbunătățim și actualizăm constant cataloagele noastre, distribuind diferite posturi și posturi de radio în cel mai simplu mod de a putea fi localizate de către utilizator și completându-le cu date noi.

•Informațiile pe care le publicăm pe paginile portalului nostru sunt verificate cu atenție cu informațiile publicate pe site-urile oficiale ale posturilor de radio.

•Când proprietarii de posturi de radio ne furnizează ei înșiși datele lipsă, le folosim pentru a crea un site web de înaltă calitate.

•Încercăm să monitorizăm periodic relevanța conținutului și, dacă este necesar, să îl schimbăm.

•Toate informațiile despre posturile de radio și emisiunile sunt verificate periodic.

•Pe de altă parte, ștergem sau modificăm informații la cererea deținătorilor drepturilor de autor.