Digital Millennium Copyright Act (Drepturile de autor ale erei digitale)


Radio-online-romania.com  ia foarte în serios problemele de proprietate intelectuală și se angajează să răspundă nevoilor proprietarilor de conținut, ajutându-i în același timp să gestioneze publicarea conținutului lor online. Trebuie remarcat faptul că Radio-online-romania.com este un portal de posturi de radio care se conectează la pagini web ale unor terțe părți prin ferestre pop-up.

 

Orice conținut al acestor pagini web terță parte este responsabilitatea acelor aceleași site-uri și nu a Radio-online-romania.com.Nu știm dacă conținutul site-urilor web terțe este autorizat sau nu de proprietarul conținutului, deoarece este o problemă între același site web care găzduiește conținutul audio și proprietarul conținutului. Radio-online-romania.com nu găzduiește conținut audio pe serverele sau rețeaua sa.

Radio-online-romania este un site web pro-DMCA care respectă drepturile de autor și, ca atare, proprietarii de conținut pot utiliza protocolul DMCA pentru a solicita eliminarea linkurilor către audio despre care consideră că le încalcă drepturile de autor.

Proprietarii de conținut ar trebui să înțeleagă că, eliminând un link din    Radio-online-romania.com nu vor elimina sursa reală de pe site-ul terților. Proprietarii de conținut ar trebui să contacteze site-ul în sine care conține găzduirea audio pentru a solicita eliminarea acestuia.

Acceptăm solicitări individuale de eliminare a linkurilor.

Dacă doriți să solicitați eliminarea mai multor linkuri, utilizați o singură notificare DMCA, dar enumerați toate adresele URL din aceeași solicitare.

Digital Age Copyright Act (DMCA) din 1998:

În conformitate cu Digital Age Copyright Act din 1998 (al cărui text poate fi găsit pe site-ul web al Biroului SUA pentru drepturi de autor la http://www.copyright.gov/), "Radio-online-romania.com"va răspunde prompt la revendicări de încălcare a drepturilor de autor, care au fost raportate agentului de drepturi de autor desemnat de "Radio-online-romania.com" identificat mai jos.

Dacă dețineți drepturile de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele unui proprietar al drepturilor de autor sau al oricărui drept exclusiv al dreptului de autor și credeți că lucrarea dvs. a fost copiată într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să raportați și să notificați încălcarea „Radio-online-romania.com” prin furnizarea agentului de drepturi de autor desemnat de „Radios-online-romania.com” (enumerate mai jos) următoarele informații:

1. O semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv care se presupune că este încălcat; ce mai este:

2. Identificarea operei protejate prin drepturi de autor despre care se pretinde că a fost încălcată sau, dacă mai multe opere protejate prin drepturi de autor pe o singură pagină online sunt acoperite de o singură notificare; și:

a. O descriere a operei protejate prin drepturi de autor sau a altei proprietăți intelectuale despre care susțineți că a fost încălcată, care ar trebui să includă:

b. Dovezi că dețineți drepturile de autor sau dovezi că sunteți un reprezentant al entității care deține lucrarea încălcată sau proprietatea intelectuală; și:

c. Data la care ați publicat sau înregistrat inițial această lucrare; și:

d. Data la care ați descoperit încălcarea; și:

și. Adresa URL care oferă copii fără licență ale lucrării dvs.

3. Informații suficient de rezonabile pentru a permite „Radios-online.cl” să comunice cu partea reclamantă, inclusiv un nume, o adresă, un număr de telefon și, dacă este disponibil, o adresă de e-mail unde pot fi contactate cu partea reclamantă; ce mai este:

4. O declarație conform căreia partea reclamantă are convingerea de bună credință că utilizarea materialului în modul reclamat nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege; la care se adauga:

5. O declarație conform căreia informațiile din notificare sunt corecte și, sub pedeapsa sperjurului, că partea reclamantă este autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept de autor exclusiv care ar fi încălcat.

Toate reclamațiile privind încălcarea drepturilor de autor pe acest site sau cu privire la acest site web trebuie trimise prin e-mail agentului desemnat al „ Radio-online-romania.com” la adresa: info@radio-online-romania.com