Întrebări frecvente


De ce am nevoie pentru a asculta radioul?

Aveți nevoie de o conexiune stabilă la internet: Wi-Fi, conexiune prin cablu, internet mobil 3 / 4G / 5G. Viteza de acces la internet necesară pentru a asculta majoritatea radiourilor online ar trebui să fie de cel puțin 2-3 Mbps. Rețineți că 1,31 GB de trafic pe internet sunt cheltuiți ascultând radio online la 128 kbps pe zi. Dacă doriți să nu mai ascultați, nu uitați să apăsați butonul de pauză pentru a opri transmi

Cât de multe date sunt folosite pentru a asculta radioul?

Când ascultați un flux cu o viteză de 128 kbps, sunt transferați aproximativ 60 MB pe oră. În cazul fluxurilor mai mici (de exemplu, rata de biți de 64 sau 32 kbps), acesta va fi în mod corespunzător mai mic, iar în cazul fluxurilor mai mari (> 256 kbps), va fi în mod corespunzător mai mare.

Nu uitați să apăsați butonul de pauză și să opriți transmisia radio, atunci când nu mai doriți să ascultați dacă consumul de date este important pentru dvs.

Din ce în ce mai mulți radiodifuzori adoptă un format de transmisie adaptiv, care adaptează calitatea și rata de biți a transmisiei la conexiunea la internet a utilizatorului. Cu aceste ocazii, datele utilizate depind și de conexiunea la internet și asigură utilizarea a cât mai puține date.

Există o taxă pentru utilizarea radio-online-romania.com?

Serviciul nostru este absolut gratuit.

Stația sau postul de radio nu funcționează / nu există sunet.

Vă rugăm să rețineți că unele posturi de radio transmit în anumite momente ale zilei. Mesajul „Decodare” din player înseamnă că transmisia nu funcționează în acest moment, lucrăm pentru a rezolva această problemă. Dacă vedeți un mesaj „Nu a fost găsit” pe player, următoarele sfaturi vă pot ajuta:

•reîncărcați sau reîmprospătați pagina

•asigurați-vă că aveți instalată cea mai recentă versiune de browser (actualizați dacă este necesar)

•goliți memoria cache și reporniți browserul

•asigurați-vă că conexiunea la internet este stabilă

Găsiți o stație sau un post / Cum să adăugați propriul post de radio.

Dacă nu puteți găsi postul de radio dorit, utilizați linia sau instrumentul „Căutare” din colțul din dreapta sus al paginii. Dacă căutarea dvs. nu v-a dat rezultatul dorit, încercați să utilizați doar numele postului fără cuvântul „Radio”. Dacă doriți, puteți adăuga propria programare radio, acest lucru se poate face în secțiunea „Adăugați radio”.

Cum pot contacta stația?

Utilizați linkul „Website” (site web). O puteți găsi pe pagina stației derulând puțin în jos până la elementul „Contactează-ne”.

„Radio-online-romania.com” nu este o companie sau un post de radio și nu putem trimite știri către posturi și nici nu putem influența informațiile sau programările pe care le prezintă în timpul transmiterii lor.